Marti 14 Iulie 2020, Actualizat acum 195 zile 12:00 am

 

Trei handbaliști morți în drum spre casă după meciul cu Vicov Bucovina

accident-buzau-trei-morti-465x390-300x176Drumul spre casă s-a terminat tragic pentru trei handbaliști de la CSU Târgoviște, după meciul pe care l-au susținut cu Vicov Bucovina, pe care l-au pierdut cu 27-35. Meciul a a avut loc la Vicovu de Sus, din cadrul etapei a noua a campionatului.

Autocarul echipei a fost lovit de un autotren care transporta cherestea, pe DN 2E 85, la ieșirea din Râmnicu Sărat. Trei sportivi au murit pe loc, iar 11 persoane au ajuns la spital cu răni. Daniel Mandu (25 de ani), Daniel Parloaga (20 de ani) si Robert Buca (19 ani) au decedat.

„O noua tragedie a lovit handbalul romanesc in aceasta noapte: trei dintre componentii echipei de handbal masculin CSU Targoviste au decedat intr-un accident rutier in care a fost implicat microbuzul echipei. Federatia Romana de Handbal transmite condoleante familiilor indoliate si tuturor celor apropiati de jucatorii disparuti si va colabora cu reprezentantii clubului targovistean pentru a-i sprijini sa treaca peste aceste momente grele”, a transmis Federația Română de Handbal.

Lăsați un comentariu

*