Vineri 17 Mai 2024, Actualizat acum 137 zile 12:00 am

 

Măsuri de ordine sporite la meciul FC Vaslui-Steaua Bucureşti

Jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Vaslui, vor asigura sâmbătă, 5octombrie,  măsurile de ordine, în zona apropiată şi imediată a stadionului „Municipal” din Vaslui, cu ocazia meciului de fotbal dintre echipele F.C.Vaslui şi Steaua Bucureşti, din cadrul Ligii I.

190 de jandarmi vor asigura dispozitivele specifice de ordine publică, începând cu ora 16.00, cooperând cu cadre din Inspectoratului  Judeţean de Poliţie Vaslui, Poliţiei Locale şi a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă. Jandarmii vasluieni vor fi sprijiniţi, atât cu efective cât şi cu tehnică, de colegii din  cadrul Grupării Mobile Bacău, care se vor constitui în rezerve de intervenţie  şi în realizarea dispozitivelor specifice.

 Accesul spectatorilor în incinta stadionului, se va face doar pe baza de bilete si invitaţii începând cu ora 17.30. Din partea echipei oaspete şi-au anunţat prezenţa, circa 200 de suporteri, sectorul rezervat echipei vizitatoare fiind  cel de culoare galbenă, situat lângă poarta de acces nr.4, al Peluzei Sud.

                  Pentru partida de fotbal dintre echipele F.C.Vaslui şi Steaua Bucureşti, 10 suporteri vasluieni au aplicată măsura contravenţională complementară de interzicere a accesului la meciuri de fotbal.

         Poliţiştii rutieri vor lua măsuri de fluidizare a traficului rutier şi pietonal în zona adiacentă stadionului şi pe principalele artere de circulaţie ce converg spre stadion.

                   Spectatorii sunt obligaţi sã respecte cu stricteţe mãsurile stabilite de organizatori şi forţele de ordine, pe traseele de deplasare cãtre/de la locurile de desfãşurare a competiţiilor şi jocurilor sportive, în apropierea şi în interiorul bazelor sportive. De asemenea, este interzisă afişarea de inscripţii care incită la ura naţională, rasială, de clasă ori religioasă, la discriminări de orice fel şi la violenţă.

Spectatorii nu au voie să introducă în stadion băuturi alcoolice, materiale pirotehnice interzise de lege ori alte obiecte care pot pune în pericol securitatea participanţilor la această competiţie sportivă.

                   Spectatorului care refuzã sã se supunã controlului corporal sumar şi al bagajelor, efectuat de personalul de ordine şi siguranţã, sau care sãvârşeşte, înainte de a intra în arena sportivã ori în momentul intrãrii, fapte de naturã penalã sau contravenţionalã în legãturã cu competiţia sau jocul sportiv respectiv nu i se permite accesul în arena sportivã.

Lăsați un comentariu

*