Sâmbătă 18 Mai 2024, Actualizat acum 138 zile 12:00 am

 

Plângere penală pe numele unui primar sucevean. Vezi pentru ce!

Prefectura judeţului Suceava a înaintat Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Suceava o plângere penală pe numele primarului comunei Slatina, Ilie Gherman. El este acuzat de abuz în serviciu contra intereselor persoanelor, abuz în serviciu contra intereselor publice şi neglijenţă în serviciu.
Potrivit prefectul judeţului, Florin Sinescu, primarul Ilie Gherman nu şi-a îndeplinit obligaţia legală de a aloca fondurile de la primărie necesare în trimestrul patru al acestui an pentru funcţionarea şcolii gimnaziale Herla, ceea ce a făcut ca şcoala din localitatea Herla să nu dispună de bani pentru plata personalului şi pentru cheltuielile curente.

Ne dorim o soluţie rapidă de rezolvare a acestui caz pentru a reduce la minim efectul asupra procesului de învăţământ, dorim să nu fie afectaţi profesorii şi elevii. Autorităţile locale din comuna Slatina de-a lungul timpului au avut mai mereu probleme cu aplicarea legilor, în special a Legii administraţiei publice locale”, a declarat prefectul Florin Sinescu.

Lăsați un comentariu

*