Vineri 26 Aprilie 2024, Actualizat acum 116 zile 12:00 am

 

Tineri reţinuţi după ce au bătut cu sălbăticie doi bărbaţi. Totul ar fi pornit de la o fată

Doi bărbaţi din comuna suceveană Fundu Moldovei şi respectiv Vama, de 43 şi respectiv 19 ani,  au fost bătuţi crunt de patru tineri care au fost reţinuţi, marţi, de oamenii legii.

De Sfinţii Mihail şi Gavril, Emil Ş., de 43 ani, din comuna Fundu Moldovei, a reclamat că a fost agresat într-un club din municipiul Câmpulung Moldovenesc de către mai mulţi  tineri precum şi pe stradă tot de aceleaşi persoane pe care nu le cunoaşte.

Totodată , în acelaşi timp a fost agresat şi Ionuţ Ţ., de 29 ani,  din comuna Vama, de către aceleaşi persoane necunoscute.

 

Cu ocazia cercetărilor s-a stabilit că în jurul orei 19.00,  Ionuţ Ţ., care se afla într-un club fiind în stare de ebrietate, s-a certat cu o tânără. Ulterior, în jurul orei 22:00 acesta s-a deplasat la un alt club din mun. Câmpulung Moldovenesc , unde a comandat încă o bere, dar la scurt timp în bar au intrat  mai multe persoane necunoscute, care l-au lovit şi au tulburat ordine şi liniştea publică.

 

Emil Ş., care se afla în bar a încercat să aplaneze scandalul , dar a fost şi acesta lovit de aceleaşi persoane necunoscute, depunând plângere în acest sens.

Cu ocazia audierii, Emil Ş. a declarat că la scurt timp după ce a ieşit din bar a fost agresat din nou de acei tineri, în timp ce traversa strada Calea Bucovinei spre Parcul Central. În legătură cu altercaţia, Ionuţ Ţ. declară că nu ţine minte decât faptul că a fost lovit de mai multe persoane necunoscute , ocazie cu care şi-a pierdut cunoştinţa şi nu mai poate da alte detalii.

 

În urma cercetărilor efectuate de poliţişti au fost identificaţi autorii infracțiunii de ultraj contra bunelor moravuri un tânăr de 25 ani, unul de 20 ani, altul de 21 de ani  şi celălalt de 22 ani,  toţi din mun. Câmpulung – Moldovenesc, judeţul Suceava.  Faţă de aceştia s-a dispus măsura reţinerii pentru 24 ore, urmând a fi introduşi în  arestul IPJ, marţi, iar miercuri urmând să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung – Moldovenesc , în vederea dispunerii de măsuri procedurale.

Lăsați un comentariu

*