Joi 16 Mai 2024, Actualizat 12:00 am

 

Eleve condamnate pentru că şi-au şantajat o colegă cu poze deocheate

sexyDouă adolescente din Huşi au fost condamnate la un an şi patru luni de închisoare cu suspendare după ce şi-au şantajat o colegă de liceu de 15 ani cu poze deocheate.
Cele două fete au vorbit cu un tânăr de 20 de ani, care a convins-o pe fata de olimpică, de 15 ani, să se dezbrace în faţa camerei web. El a făcut astfel mai multe fotografii pe care le-a dat apoi prietenei sale.

Fotografiile au fost văzute de mai mulţi tineri, iar fata de 15 ani a fost şantajată să le ofere bani fetelor ca să nu mai arate pozele nimănui. Copila nu a mai rezistat şi le-a povestit totul părinţilor, care au cerut ajutorul autorităţilor.
Atât fetele, cât şi tânărul care i-a făcut poze copilei, au fost condamnaţi la închisoare cu suspendare.  În plus, elevele s-au ales cu nota 4 la purtare şi vor fi obligate să repete anul şcolar.

like-facebook De asemenea, cei trei vor trebui să achite 5.000 de lei copilei şantajate drept daune morale. Fata merge acum la psiholog pentru a trece peste această traumă pe care a suferit-o.

Sursa: VasluiNews

Lăsați un comentariu

*