Miercuri 01 Mai 2024, Actualizat acum 121 zile 12:00 am

 

Inedit! Traficanţi de droguri de mare risc cu interdicţie la teatru sau pe stadion

mascati-trafic-droguri-botosani1Cei patru tineri reţinuţi, marţi, de procurorii Direcţiei de Investigare a Criminalităţii Organizate şi Terorism au fost lăsaţi în libertate de judecătorii Tribunalului Botoşani, însă au primit unele interdicţii.

Astfel, cei patru nu au voie să părăsească ţara să comunice între ei sau să participe la manifestări sportive sau culturate ori alte adunări publice.

like facebookCererile de arestare prevenitivă au fost judecate miercuri şi îi priveşte pe Florin Amişculesei, Dan Alexandru Cociaş, Ştefan Iulian Bilocopetiuc şi  Bogdan Andrei Pantoc.

Dosarul de trafic de droguri de mare risc a fost întocmit, marţi, în urma descinderilor procurorilor DIICOT în cinci locaţii. Anchetatorii au audiat 28 de tineri, cinci acuzaţi de trafic de droguri de mare risc şi 23 de consumatori.

Potrivit anchetatorilor reţeaua a fost monitorizată în perioada 2010-2012, când au fost comercializate peste 400 de comprimate de ecstasy.

Traficanţii îşi procurau drogurile, prin intermediul unei filiere internaţionale, din Olanda şi le vindeau tinerilor din Botoşani, în discoteci şi la petreceri. Preţul unui comprimat ajungea între 40 şi 70 de lei.

Ecstasy (MDMA) face parte din categoria amfetaminelor – adică a substanţelor care măresc viteza de reacţie a corpului.

Sursa: BotosaniNews

Lăsați un comentariu

*