Miercuri 15 Mai 2024, Actualizat acum 135 zile 12:00 am

 

Maşină izbită de tren la Vaslui! Doi poliţişti, la spital

masina lovita de trenGrav accident de circulaţie, joi după-amiază, în judeţul Vaslui. Un tren marfar care circula pe relația Murgeni – Zorleni, la trecerea la nivel cu calea ferată aflată în localitatea Floreni, suburbie a orașului Murgeni, a acroșat un autovehicul.

Din primele cercetări efectuate de poliţiştii Biroului Drumuri Naționale și Europene a rezultat faptul că Andrei G., de 25 ani, din județul Bistrița – Năsăud, lucrător în cadrul Poliției orașului Murgeni, conducea un autovehicul de serviciu, iar la trecerea la nivel cu calea ferată simpla fara bariere a redus viteza, însă nu a oprit în condiții de siguranță. Autovehiculul a fost acroșat de locomotivă, a fost împins pe partea carosabilă aproximativ 3 m, iar apoi s-a răsturnat. În autovehicul se mai afla un polițist, în vârstă de 24 ani, care își desfășoară activitatea la Poliția orașului Murgeni.

like-facebookCei doi au fost preluați de un echipaj al Serviciului de Ambulanță Vaslui și transportați la Spitalul municipal de Urgență Bârlad pentru investigații medicale.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând faptul că nu a consumat băuturi alcoolice.

Cercetările sunt continuate pentru clarificarea împrejurărilor în care s-a produs acest accident de circulație.

Sursa: VasluiNews

Lăsați un comentariu

*