Marti 23 Aprilie 2024, Actualizat acum 113 zile 12:00 am

 

Şocant! Bărbat ucis în plină stradă la Câmpulung

mortCaz cutremurător la Câmpulung. Un bărbat de 35 de ani a murit,  marţi, după ce a fost atacat de un tânăr de etnie romă în plină stradă. Totul s-a petrecut în doar câteva secunde şi nici martorii care se aflau pe stradă în acel moment şi nici măcar poliţiştii locali din apropiere nu au avut timp să intervină.

like-facebookLucian Augustin E., în vârstă de 35 ani, se afla chiar în centrul urbei, în propierea trecerii pentru pietoni, pe trotuar.  Se pare că pe lângă el a trecut un tânăr rom, pe care l-ar fi atins cu umbrela, iar acesta, revoltat, s-a întors şi l-a lovit pe bărbat, care a căzut jos.

Nici nu știu dacă l-a atins ori nu, nu cred că a apucat cineva să vadă dacă așa a fost ori a găsit ăla motiv de scandal. S-a întors deodată țigănelul ăla tânăr și numai una i-a dat băiatului ăstuia, românului. Cum e tare slăbuț, vedeți că are vreo 30-40 de kile, dintr-un pumn l-a zburat la pământ ca pe nimic. Și nu s-a mai ridicat, acolo i s-au gătit zilele”,  a spus unul dintre tinerii aflați în acel moment în centru, care a văzut ce s-a petrecut.

Tânărul de etnie romă a fost prins imediat de oamenii legii şi încătuşat. Victima nu s-a mai ridicat de jos. Medicii au constatat decesul, iar poliţiştii au deschis o anchetă în acest caz.

Sunt zvonuri potrivit cărora cei doi ar fi frecventat deseori sălile de jocuri de noroc şi de aceea ar fi avut nişte conturi mai vechi de reglat, dar nimeni nu poate spune cu exactitate ce a fost la mijloc.

Puteau să fie aici 100 de polițiști, toată jandarmeria, oricum era multă lume în jur, dar nimănui nu-i putea trece prin cap că într-o secundă și din nimic ăla omoară un om. Nimeni nu avea timp să-l oprească, chiar de ar fi vrut. Abia după câteva secunde și-a dat seama lumea ce se întâmplă iar victima, săracul, cred că nici n-a apucat să priceapă că moare”, susţine unul dintre martori.

Incidentul a creat panică în rândul localnicilor care susţin că se tem să iasă din casă. Oamenii susţin că s-a ajuns prea departe şi că putea fi oricine în locul bietului om.

Lăsați un comentariu

*