Vineri 03 Mai 2024, Actualizat acum 123 zile 12:00 am

 

Actuala concubină a bărbatului acuzat de uciderea a trei femei sare în apărarea lui. Vezi ce spune despre el!

aurica bodnarescuAurica Bodnărescu, concubina lui Vasile Lavric, din Rădăuţi susţine că bărbatul suspectat de uciderea a ultimelor trei neveste este nevinovat.
Femeia, originară din Marginea, trăieşte de opt ani cu acesta şi au împreună un copil în vârstă de 5 anişori. Tot  femeia spune că relaţia cu familia celor dispărute s-a deteriorat după ce Vasile Lavric s-a despărţit de Nicoleta cu care bărbatul are un băiat şi care a rămas în îngrijirea tatălui.
„Stau de opt ani cu  Vasile şi nu m-a lovit niciodată cu o palmă. Are grijă de familie, de băiatul meu din prima  căsnicie şi de băiatul lui care îl are cu Nicoleta. Îl cunosc de atâţia ani. Dacă era rău o aduceam pe mama mea care e bolnavă de diabet să stea cu noi şi să o îngrijească şi pe ea?”, ne-a spus Aurica Bodnărescu.
casa radauti
Mai mult, femeia susţine că în urmă cu mulţi ani părinţii  lui Vasile şi chiar el aveau câini lupi în curte şi cel mai probabil oasele sunt de la câine.
„Ne urăsc de mulţi ani. Dar mama lor se purta urât cu ele. Din câte am aflat sunt plecate în străinătate. Nicoleta ar fi fost văzută în Torino, iar Iuliana în Germania.Tot acolo ar fi plecat şi Ramona. Nu se purta ca o mamă iubitoare. Nici maică-sa nu era uşă de biserică.  Vasile şi socrii creşteau cu ani în urmă câini lupi şi chiar câini de casă. De la acestea or proveni oasele. Cum să spui că sunt de la femeile dispărute. Pe Nicoleta nu a bătut-o. Îmi spunea el doar ca nu s-au înţeles şi s-au despărţit. Făcuse şi un avort că nu vroia să aibă copil. Jur ca este nevinovat”, spune femeia.
 like-facebook
Vasile Rotaru  a fost coleg cu Vasile Lavric la o fabrică cu mulţi ani în urmă, inclusiv pe vremea de dinainte de 89. Are doar cuvinte de laudă la adresa lui.
Era un muncitor pregătit. Îi plăcea să facă treabă şi era un mecanic bun. Multă lume îl caută să repare maşinile. Despre  crime nu ştiu ce să spun, dar sunt mulţi ani dacă or fi . Că dacă nu le-a comis el şi îl ţin degeab, doar să se facă valvă…” spune rădăuţeanul.
Un alt rădăuţean, Colibaba Tiberiu, spune că dispariţia celor trei surori e un fel de Elodia II.
”Încă nimeni nu poate spune că le-a băgat în pământ şi poate nici nu e aşa. Sunt  foarte mulţi ani de când nu se mai ştie nimic de ele.E doar o bănuială.  Îl cunosc pe Vasile pentru că aici în zonă am stat şi eu şi aici stă mama mea. Am schimbat de multe ori o vorbă cu el. Îl ştiu ca om muncitor şi că era căutat pentru că era bun la reparat maşini”, ne-a spus bărbatul.

Lăsați un comentariu

*