Joi 25 Aprilie 2024, Actualizat 12:00 am

 

Microbuz care făcea curse Italia – Suceava implicat într-un accident. 11 persoane rănite!

accident microbuzUn microbuz  care făcea curse Italia- Suceava a fost implicat într-un grav accident de circulaţie, în noaptea de marţi spre miercuri. Potrivit poliţiştilor, un şofer de 28 de ani din Vaslui, care conducea un autoturism dinspre Braşov spre Sibiu, a pierdut controlul maşinii, a intrat pe contrasens şi a intrat direct în microbuzul cu pasageri care trebuia să ajungă la Suceava.

Şoferul microbuzului a încercat să evite impactul şi a tras de volan până a ajuns pe trotuar, unde a lovit o femeie de 34 de ani şi un copil de trei ani şi jumătate. Un număr de 11 persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale. Este vorba despre şapte dintre cei 17 pasageri ai microbuzului, şoferul şi femeia cu copilaşul de pe trotuar.

Accidentul s-a produs pe Drumul Naţional 1, în localitatea braşoveană Perşani.  Mai bine de două ore a fost blocată circulaţia în zonă, iar cinci ambulanţe şi patru echipaje SMURD au intervenit pentru transportul răniţilor la spital. Între timp, un autobuz a venit pentru a-i duce pe ceilalţi pasageri la destinaţie.

Sursa: SuceavaNews

Lăsați un comentariu

*