Sâmbătă 04 Mai 2024, Actualizat acum 124 zile 12:00 am

 

Fragmente de oase găsite sub pardoseala casei părinților rădăuţeanului suspectat de moartea a trei surori

perchezitii-radauti-300x159După șase ore de săpături, anchetatorii se pare că au luat câteva probe la București. Nu au mers cu mâna goală în Capitală deși așa a precizat Biroul de Presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava.

Anchetatorii au reluat, vineri, săpăturile în curtea părinţilor lui Vasile Lavric, de 57 de ani, din Rădăuţi, bărbatul suspectat că ar fi omorât trei fiice ale familiei Iordache. Astfel, procurorii de la Parchetul General şi poliţiştii de la Direcţia de Investigaţii Criminale s-au întors la Rădăuţi şi au făcut săpături în grădina gospodăriei părinţilor lui Lavric, precum şi sub acelaşi garaj unde în urmă cu circa două săptămâni au fost găsite mai multe fragmente osoase.

De asemenea, anchetatorii au scos mai multe roabe de pământ din beciul casei părinteşti a lui Vasile Lavric. În urma căutărilor de vineri, anchetatorii au găsit  în casa părinţilor lui Lavric, sub pardoseală, mai multe fragmente osoase. De asemenea, au fost recoltate mai multe probe din pământul săpat în curte pentru efectuarea unor analize care să indice prezenţa urmelor organice care ar putea aparţine persoanelor dispărute.
Tot vineri, la Curtea de Apel Bucureşti s-a judecat contestaţia făcută de Vasile Lavric împotriva deciziei de arestare preventivă luată împotriva sa în data de 15 aprilie 2014 de Tribunalul Bucureşti. Magistraţii bucureşteni au respins contestaţia lui Lavric, astfel că acesta va rămâne în continuare în arestul Poliţiei Capitalei.

Sursa: SuceavaNews

Lăsați un comentariu

*