Marti 07 Mai 2024, Actualizat acum 127 zile 12:00 am

 

Bărbat din Rădăuţi suspectat că şi-a ucis întreaga familie

radautean crimaUn bărbat din Rădăuţi este suspectat de autorităţile franceze că şi-a ucis soţia însărcinată şi cei doi copii, de 4 şi respectiv 18 luni. Sebastian Bălan locuia cu soţia sa din Oradea, Tunde Keri, de 36 de ani, în Franţa, undeva la periferia Parisului. Cei doi erau împreună de 16 ani. În Franţa, aceştia stăteau cu sora şi cumnatul femeii. De altfel, cumnatul rădăuţeanului a fost cel care a găsit trupurile sfârtecate în casă, scrie SuceavaNews.

El se îngrijorare cănd a văzut că Tunde nu răspunde la telefon, iar în casă a găsit-o pe femeie ucisă de mai multe lovituri de cuţit, iar cei doi băieţei erau cu gâturile tăiate. Sebastian Bălan, de 37 de ani, era de negăsit. El lucra în construcţii, dar în ziua în care a avut loc crima nu a mers la serviciu.

Părinţii femeii sunt şocaţi. Păreau o familie fericită, iar bărbatul nu ar fi dat semne că este nemulţumit de ceva.

Erau căsătoriţi de 16 ani. El nu prea venea la noi, dar fiica noastră venea în fiecare an. Niciodată nu ne-a spus că nu s-ar înţelege cu el. Criminalul trebuie prins cât mai repede, şi trebuie să plătească pentru ce a făcut”, a spus, pentru Vocea Transilvaniei, Rozalia Keri, mama lui Tunde.

Lăsați un comentariu

*