Marti 07 Mai 2024, Actualizat acum 127 zile 12:00 am

 

FOTO & VIDEO Incendiu de proporţii la un depozit de anvelope din Rădăuţi. Trei pompieri au avut nevoie de îngrijiri medicale

incendiu radauti (2)Un incendiu puternic a izbucnit, în noaptea de marţi spre miercuri, în jurul orei 2.00, la un depozit de cauciucuri din Rădăuți.  Opt  autospeciale au intervenit  pentru stingere. Pagubele materiale  se ridică la 100.000 de lei. Depozitul a fost făcut scrum, în afară de câinii care păzeau incinta, nimic nu a putut fi salvat. Flăcările  au ajuns la  10-15  metri  înălțime, iar panica s-a instalat și în rândul oamenilor care locuiesc în zonă.

VEZI AICI FOTO&VIDEO!!!

 like-facebookIncendiul s-a extins foarte repede și în doar câteva minute a cuprins hala, birourile și toate anvelopele dar și atelierul depozitului.
Primul care a văzut focul și a anunțat pompierii a fost paznicul de la Herghelia din apropiere. Intervenția pompierilor a fost dificilă mai ales că amenința să se extindă iar apa. Incendiul a distrus totul pe o suprafață de 500 metri pătrați.
Intervenția pompierilor a durat mai bine de cinci ore. Șeful  ISU Suceava, generalul de brigadă Ioan Burlui, a declarat că au intervenit pentru stingere opt autospeciale de la trei unități de intervenție. S-a acționat destul de  dificil și din cauza lipsei unor  hidranți de apă din zonă. Anchetatorii vor stabili de la ce a izbucnit focul.

Lăsați un comentariu

*