Sâmbătă 15 August 2020, Actualizat acum 227 zile 12:00 am

 

Un BMW din Bacău s-a rupt în două într-un accident la Roma

accidentAccident rutier deosebit de grav, marţi dimineață, în jurul orei 7, la Roma pe via Pratoni del Vivaro. La kilometrul 2,5 un BMW 520 care circula în direcția Velletri a pierdut controlul ajungând de-a latul pe carosabil. În același timp, un Opel Zafira condus de un roman de 35 de ani a intrat pe contrasens lovind în mod violent BMW-ul în centrul caroseriei, potrivit gazetaromaneasca.com

În urma impactului mașina BMW 520, condusă de un muncitor român de 30 de ani, s-a rupt în două: o bucată din mașină a ajuns în afara drumului iar cealaltă bucată a rămas pe carosabil.

Ambulanța a fost chemată de cetățeanul român care, cu dureri și în stare de șoc, a coborât singur din mașina împărțită în două. Ambii au fost transportați cu cod roșu la spitalul din Velletri.

La fața locului s-au dus carabinierii de la unitatea mobilă din Velletri pentru efectuarea cercetărilor asupra deosebitului accident. Strada a rămas închisă pentru câteva ore,fiind redeschisă după curățarea asfaltului și îndepărtarea celor două după impact.

 

Lăsați un comentariu

*