Marti 07 Mai 2024, Actualizat acum 127 zile 12:00 am

 

Fostul primar al Bacăului s-a stins din viață

fostul primar al municipiului Bacau, Dumitru SechelariuFostul primar al municipiului Bacău, Dumitru Sechelariu, s-a stins din viață, sâmbătă dimineață, într-un spital din Viena. Sechelariu a fost internat la o clinică austriacă, după ce inițial a fost spitalizat la Floreasca în București. Marțea trecută, fostul primar a fost operat la coloana vertebrală, înss starea de sănătate a acestuia s-a întăutățit, anunță Realitatea TV.

La scurt timp după intervenţia suferită, Sechelariu a intrat în comă, dar a fost resuscitat, însă starea sa a rămas în continuare gravă. Acesta respira cu ajutorul aparatelor, situaţia lui fiind instabilă şi din cauza bolilor cronice de care suferea.

Fostul primar al Bacăului Dumitru Sechelariu a fost adus la Spitalul Floreasca în 2 februarie, de la Iaşi, unde se afla internat din 31 ianuarie, cu afecţiuni la coloana vertebrală, fiind în imposibilitatea de a se deplasa, potrivit unor surse medicale.

În februarie 2010, fostul primar Dumitru Sechelariu a fost supus unei intervenţii chirurgicale la Institutul de Boli Cardiovasculare din Iaşi, după ce a suferit un preinfarct. După câteva zile, Dumitru Sechelariu a fost reţinut de procurorii DNA într-un caz de corupţie, în aceeaşi zi făcându-i-se rău şi ajungând la Spitalul Judeţean Bacău, unde a fost internat sub pază.

Lăsați un comentariu

*