Vineri 17 Mai 2024, Actualizat acum 137 zile 12:00 am

 

Boicot la deschiderea mall-lui din Botoşani. Vezi cine vrea să îl facă!

Deschiderea mall-ului din Botoşani ar putea fi boicotată, joi dimineaţă, de un grup de circa 300 de persoane angajaţi ai societăţii comerciale Victor Construct. Patronul de la Uvertura Mall, omul de afaceri Dănuţ Prisecariu, a sesizat, prin oamenii săi, Inspectoratul Judeţean de Poliţie şi cel de , dar şi Inspectoratul Judeţean de Jandarmi, că un grup de angajaţi ai firmei Victor Construct ar urma să protesteze cu prilejul deschiderii noului complex comercial.

“Din informaţiile pe care le deţinem, rezultă că există posibilitatea organizării de către un grup de persoane condus de către Victor Mihalachi şi Radu a unor acţiuni menite să tulbure grav ordinea şi liniştea publică cu ocazia evenimentului amintit”, se arată în documentul înaintat instituţiilor statului sub semnătura Uvertura Mall SRL, Monica Sandu.

În adresă se vorbeşte şi despre un mesaj de ameninţat trimis pe telefonul mobil al unuia dintre inginerii de la Uvertura Mall de către Radu Mihalachi.

Patronul de la Uvertura Mall cere autorităţilor să ia măsuri pentru a preveni un eventual conflict în ziua deschiderii oficiale a mall-ului. El se teme că oamenii de la firma de pază a lui Victor Mihalachi ar putea acţiona în forţă pentru stricarea evenimentului.

Între Victor Mihalachi şi Dănuţ Prisecariu este un conflict mai vechi care porneşte de la neonorarea unor contracte între cei doi.

În urmă cu circa nouă luni, cei doi au avut o altercaţie pe Bulavardul Mihai Eninescu.

Lăsați un comentariu

*