Luni 20 Mai 2024, Actualizat acum 140 zile 12:00 am

 

O educatoare din Iaşi a ajuns să lucreze într-un bordel din Germania

O femeie de 24 de ani din Iaşi a trăit o experienţă teribilă, mai ceva ca în filme. Tânăra, care era educatoare la o grădiniţă din Milano, Italia, a renunţat la funcţie şi a ajuns în Germania prostituată de lux.
Femeia a cunoscut un bărbat de care s-a îndrăgostit. El a convins-o să îşi dea demisia de la grădiniţă, unde ieşeanca avea un salariu de 1400 de euro pe lună, şi a luat-o în Germania.
După ce a ajuns acolo, însă, viaţa femeii s-a transformat într-un adevărat calvar. A aflat cu stupoare că iubitul său era însurat şi pe deasupra  proxenet.
El a luat-o imediat şi a făcut-o escortă de lux. Pentru serviciile sale sexuale, femeia primea câte 150 de euro pe oră şi trebuia să întreţină relaţii sexuale cu cât mai mulţi bărbaţi.

„Inculpatul i-a spus părţii vătămate că în Germania are o situaţie materială bună, din care să poată asigura un trai decent pentru amândoi şi că deţine o locuinţă. Totodată, inculpatul i-a declarat victimei că o iubeşte şi că doreşte să-şi întemeieze o familie”, se arată în rechizitoriul DIICOT Iaşi.

Fata a încercat de mai multe ori să fugă din Germania, însă a fost prinsă şi bătută cu cruzime şi a fost oprită.
Într-un final, însă, procurorii au dat de urmele proxenetului, iar acum acesta se afla în arest preventiv la Poliţia Municipiului Iaşi, iar cazul se afla pe masa magistraţilor de la Tribunalul Iaşi.

Lăsați un comentariu

*