Sâmbătă 18 Mai 2024, Actualizat acum 138 zile 12:00 am

 

Update! S-au tras focuri de armă la Botoşani! Un bărbat a fost grav rănit, pistolarul s-a predat la poliţie. Vezi foto!

Un scandal izbucnit între doi  botoşăneni, în noaptea de sâmbătă spre duminică, s-a terminat pe patul de spital pentru o a treia persoană care a intervenit în altercaţie.

În timp ce doi bărbaţi se certau lângă o benzinărie, unul dintre ei a scos un pistol şi a tras nu mai puţin de şase focuri de armă, rănindu-l grav pe un bărbat de 46 de ani care a încercat să îl oprească.

Victima a ajuns în stare critică la spital, cu mai multe plăgi mai ales la nivelul membrelor. Medicii au fost cei care au anunţat Poliţia.

După ce a tras focurile de armă, pistolarul s-a făcut nevăzut. El a fugit cu o maşină. Poliţiştii au aflat, însă, cine este de la victimă.

Tânărul de 35 de ani (foto stanga)care a împuşcat, în noaptea de sâmbătă spre duminică, un bărbat de 46 de ani, s-a predat, duminică dimineaţă, la Poliţie. Emanuel Zmău a mers, însoţit de avocat, la sediul Inspectoratului Judeţean de Poliţie.

Potrivit acestuia, arma cu care a tras a aparţinut chiar victimei sale, Dănuţ Fediucel.

Eu fac plângere pentru că eu sunt ăla pe care l-au fărâmat cu parii şi cu alea. Ei poartă pistoale şi tot eu sunt ăla vinovat. E un conflict mai vechi pe care îl avem noi, am stat în acelaşi cartier, am fost bătut eu. Eu am stat în Olanda o perioadă, acolo a venit iar peste mine să mă bată, m-am mutat în Belgia la fratele meu şi am venit acasă pentru că îmi fac control odată la şase luni şi aseară o învăţam pe iubita mea la parcări şi a dat peste mine. A venit, m-a blocat şi din faţă şi din spate, a sărit, mi-a dat cu parul în mână şi în spate. Pistolul nu-i al meu. Când i-am luat parul din mână l-a scos el de la brâu şi când m-am îmbrâncit cu el acolo a căzut jos şi l-am luat eu, i-am zis nu da, dă-te la o parte şi de frică am tras în asfalt să îl sperii şi nu am văzut ce s-a întâmplat cu el, dar a căzut jos şi am lăsat pistolul şi am fugit şi eu de frică. Eu şi acuma sunt în şoc. Am fugit de frica lor. Ei sunt renumiţi în oraşul ăsta cu bătăile”, a declarat Zmău.

Lăsați un comentariu

*