Vineri 03 Mai 2024, Actualizat acum 123 zile 12:00 am

 

Bătaie într-un liceu din Vaslui! Un elev a avut nevoie de îngrijiri medicale

Un elev de la Colegiul Economic “Anghel Rugină” Vaslui a avut nevoie, joi, de îngrijiri medicale după ce a fost lovit în zona capului de un coleg de clasă.  Cadrele didactice au chemat ambulanţa, la scurt timp făcându-şi apariţia şi un echipaj al Poliţiei.

Tinerii, elevi în clasa a XII-a, s-au agasat încă de la prima oră, momentul culminant fiind atins într-o pauză, când se întorceau în sala de clasă după ora de curs ce a avut loc într-un laborator. Unul din cei doi protagonişti l-a lovit în zona capului pe colegul lui cu un obiect ascuţit, acesta suferind o leziune minoră pentru care a avut nevoie de îngrijiri medicale. Deşi nu avea dureri, elevul sângera, motiv pentru care a fost condus la cabinetul din incinta Colegiului unde a primit îngrijirile de rigoare. Cadrele didactice au sunat la numărul unic de urgenţă 112 şi au solicitat o ambulanţă, dar băiatul, care este major, a dat o declaraţie pe proprie răspundere prin care a refuzat internarea. În ceea ce îl priveşte pe colegul care l-a agresat, acesta s-a văzut nevăzut imediat după eveniment.

La scurt timp după apariţia ambulanţei a sosit şi un echipaj al poliţiei.

“Elevii se aflau în sala de clasă şi dintr-o glumă, unul l-a lovit pe celălalt în zona capului. Acesta a primit îngrijiri la cabinetul medical şcolar şi nu a fost necesară transportarea sa la spital. Elevii au fost informaţi de poliţişti cu privire la măsurile care pot fi luate în astfel de situaţii. Tânărul lovit poate depune o plângere penală în baza unui certificat medico-legal. Sunt făcute verificări în continuare”, a declarat Mihaela Ştraub, purtător de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Vaslui.

 

Lăsați un comentariu

*