Luni 06 Mai 2024, Actualizat acum 126 zile 12:00 am

 

Suceava: Grav accident la Gura Humorului. Un mort şi un grav rănit

accident gura humoruluiUn tânăr de 25 de ani a murit, iar altul de 24 de ani a fost grav rănit în urma unui accident rutier produs, duminică dimineaţă, în Gura Humorului. Cei doi se deplasau cu un autoturism cu volan pe dreapta pe Bulevardul Bucovina din Gura Humorului, însă la un moment dat şoferul pierde controlul asupra volanului şi intră într-un stâlp de iluminat şi un panou publicitar.

Cei doi tineri din maşină, şoferul, Ioan Cojocaru, dar şi un prieten de-al lui, au rămas încarceraţi. La faţa locului s-au deplasat o autospecială pentru descarcerare şi o ambulanţă SMURD de la Garda de intervenţie Gura Humorului.

Tânărul de 24 de ani, aflat pe scaunul din stânga murit pe loc, iar şoferul a fost preluat de o ambulanţă SAJ şi transportat la spital. În urma accidentului au mai fost avariate, printre altele, un stâlp de iluminat şi un alt autoturism care era parcat.

Pompierii militari au luat măsurile de siguranţă specifice accidentelor rutiere, au balizat zona, au verificat eventualele scurgeri de carburanţi şi lubrifianţi şi au deconectat bornele de la bateria de acumulatori.

Pe timpul intervenţiei circulaţia a fost blocată pe ambele sensuri.

Lăsați un comentariu

*