Luni 29 Aprilie 2024, Actualizat acum 119 zile 12:00 am

 

Vaslui: Copil de şase ani înecat în râul Bârlad

copil inecatUn băieţel în vârstă de şase ani s-a înecat sâmbătă în râul Bârlad. Micuţul se juca pe malul râului, iar la un moment dat a dispărut, martorii spunând că acesta a intrat în apă.

În jurul orei 14.40, pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţǎ Vaslui au fost solicitaţi, prin intermediul numărului unic de urgenţă 112, să intervină pentru căutarea copilului dispărut în dreptul Podului de fier, unde adâncimea apei este de aproximativ patru metri.

„Pentru căutarea persoanei dispǎrute,  s-a deplasat la faţa locului Detaşamentul Bârlad, cu un autocamion de intervenţie, douǎ bǎrci pneumatice şi un echipaj SMURD, acţionându-se cu 14 subofiţeri şi un ofiţer.  Cǎutǎrile s-au fǎcut de-a lungul malurilor, pe o lungime de aproximativ trei kilometri, cu ajutorul cangelor şi ancorelor. Misiunea a fost îngreunată din cauza curenţilor puternici de apă şi a nivelului  ridicat al râului, datorită ploilor din ultima perioadă”, a declarat Petru Iftene, purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui.

Sâmbătă seara, în jurul orei 21.30, echipele de căutare au sistat operaţiunea de căutare a persoanei dispărute, acestea fiind reluate duminică dimineaţă.

Lăsați un comentariu

*