Joi 28 Martie 2024, Actualizat 12:00 am

 

Care sunt motivele pentru care site-ul tau ar trebuie sa beneficieze de SEO?

Foarte multi dintre utilizatorii de pe internet ajung in mediul online pentru a se informa in legatura cu anumite produse, servicii sau chiar pentru a face cumparaturi. Motivele sunt diverse, principalul dintre acestea fiind faptul ca este mult mai accesibil si efortul este nimic.

Pe de alta parte, acest comportament al utilizatorilor vine in avantajul proprietarilor de magazine online, insa succes au doar cele care investesc in promovarea si pozitionarea site-urilor respective in topul motoarelor de cautare, cel mai important fiind Google.

O modalitate sigura de a face acest lucru o reprezinta angajarea unei companii care ofera servicii SEO eficiente, ale caror rezultate nu intarzie nicicum sa apara. Una dintre cele mai de prestigiu astfel de agentii de publicitate care isi desfasoara activitatea pe piata din tara incepand din anul 2011 este E-Advertising. Pe parcursul celor peste 6 ani de cand activeaza in domeniul publicitatii, aceasta a reusit sa isi satisfaca toti clientii si sa le ofere acestora cele mai bune servicii de optimizare SEO, creare de site-uri, web design si altele de acest fel.
m1

Daca te afli in situatia in care nu stii prea multe despre aceasta arie de activitate, dar iti doresti sa patrunzi in mediul online si sa profiti de toate avantajele pe care promovarea afacerii in cadrul unui site personalizat ti le poate aduce, trebuie sa citesti in continuare acest articol pentru a descoperi care sunt cele mai eficiente metode de a face asta.

Optimizarea SEO te poate ajuta sa iti aduci afacerea in top, atunci cand site-ul de prezentare este realizat in mod corespunzator. Cum poti afla daca acesta corespunde cerintelor motorului de cautare? Secretul consta in utilizarea unor instrumente special create, in paralel cu acele cunostinte avansate necesare acestui proces de optimizare. Doar asa se pot obtine cele mai bune rezultate pentru acea afacere.

Ce este procesul SEO si cine te poate ajuta sa il implementezi in mod corespunzator?

Probabil te intrebi deseori care este motivul pentru care site-ul detinut nu iti ofera rezultatele asteptate, cu toate ca ai investit destul de mult timp pentru ca acesta sa fie cat mai profesionist. Expertii E-Advertising marturisesc ca, oricat de mult ai incerca sa iti organizezi site-ul, acesta nu va ajunge nicicum in topul motoarelor de cautare daca nu este optimizat corespunzator si daca cel care realizeaza aceste procese nu are experienta in domeniu.

Managerul departamentului SEO, Daniel Suiu, mentiona la un moment dat ca:

„Indiferent de cat de mult isi doreste cineva ca afacerea sa sa ajunga in top, daca strategiile si procesele SEO nu sunt implementate in mod corespunzator, este foarte probabil ca website-ul sa stagneze. Numai o persoana specializata, care detine toate cunostintele necesare ar putea realiza acest scop.

m2

Atunci cand site-ul tau beneficiaza de optimizarea necesara, vei observa ca va interveni o adevarata schimbare. Exista o serie de etape ce trebuie parcurse pentru ca acest lucru sa devina posibil. De aceea, de fiecare data cand un client solicita serviciile SEO ale companiei E-Advertising, specialistii departamentului SEO au grija sa urmeze fie care etapa si sa o implementeze cat mai eficient posibil. Dintre toate aceste etape, cele mai remarcate se fac urmatoarele:

  • Identificarea acelor cuvinte cheie care prezinta relevanta pentru domeniul de activitate si categoriile de produse si servicii pe care le promovezi
  • Includerea cuvintelor cheie in continutul de pe site
  • Selectarea si introducerea unor informatii cat mai valoroase, care sa informeze si sa ajute clientul, prin redactarea unui continut de calitate
  • Realizarea unei legaturi cat mai bune cu motoarele de cautare, precum si respectarea tuturor standardelor si a cerintelor impuse de acestea.

Daca iti doresti ca aceste etape sa fie parcurse complet, iar rezultatele dobandite in urma lor sa fie cat mai avantajoase, cel mai recomandat este ca intregul proces SEO sa fie realizat de catre o echipa profesionista, asa cum este cea de la E-Advertising. 

Pot fi mai multe pachete de servicii, in functie de nevoile fiecarui site, insa cel mai simplu este sa se solicite o oferta direct de la acesti specialisti anterior mentionati.

Trebuie inteles faptul ca pentru o afacere promovarea este deosebit de importanta, iar astfel de investitii sunt mai mult decat necesare. Pentru ca toata lumea isi doreste sa investeasca cat mai eficient si sigur, optimizarea este una dintre cele mai bune solutii. De ce? Este foarte simplu – o buna optimizare va duce la o pozitionare de top, iar asta va atrage de la sine un trafic mai mare, potentiali clienti si va genera mai multe vanzari.

m3

Cu toate acestea, rezultatele se vad cel mai bine pe termen lung. Acesta nu este insa un lucru rau. Chiar daca poate dura o perioada mai indelungata de timp pana cand rezultatele incep sa apara, trebuie sa stii ca acestea vor fi cu siguranta de durata. Spre deosebire de toti cei care opteaza pentru diverse strategii realizate pe cai mai mult sau mai putin tolerate de motoarele de cautare pentru a inainta in pozitionari, solutiile oferite de specialistii E-Advertising sunt de durata si respecta toate cerintele impuse, deci nu te vei afla nicicand in situatia de a fi sanctionat de catre acestea.

De asemenea, co-fondatorii companiei E-Advertising sunt primii care au scris o carte SEO in limba romana. Cunoscuta dupa titlul „Domina topul motoarelor de cautare”, aceasta poate fi achizitionata de pe site-ul e-advertsing.co.

Cei care doresc sa beneficieze de mai multe informatii referitoare la optimizarea SEO sau alte strategii implementate de o companie profesionista, pot accesa site-ul mai sus mentionat sau pot intra in contact direct cu un reprezentat al companiei.

E-Advertising
Str. Mărășești, nr. 18, etaj 1, Suceava
Telefon: 0732 941 354
E-mail: office@e-advertising.co

Lăsați un comentariu

*