Vineri 26 Aprilie 2024, Actualizat acum 116 zile 12:00 am

 

Incredibil! Medicul judecat că a luat şpagă îşi acuză foştii pacienţi de dare de mită

liliana-teodoriu-la Tribunalul BotosaniCaz incredibil în justiţia din Botoşani. Medicul Liliana Teodoriu care este judecată acum pentru că ar fi pretins şi primit şpagă de la peste 100 de pacienţi a făcut plângeri penale împotriva tuturor celor care au fost martori în procesul său aflat pe rolul Tribunalului Botoşani. Teodoriu i-a acuzat pe foştii săi pacienţi de dare de mită. Acţiunea sa se îndreaptă împotriva tuturor celor 49 de persoane care în faţa procurorilor au susţinut că au dat bani la medic pentru a beneficia de certificate medicale în baza cărora li se stabileau pensiile pe caz de boală.

Nu exista niciun motiv pentru o astfel de plângere. A fost doar un motiv de şicanare“, a afirmat purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani, Aurel Simion.

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani au dispun neînceperea urmăririi penale în acest dosar, însă Teodoriu a contestat în instanţă rezoluţia acestora.

Fostul şef al Comisiei de evaluare şi expertiză a Casei de Pensii este trimis în judecată sub acuzaţia de corupţie în 49 de cazuri, însă cercetările continuă pentru săvârşirea şi a altor 100 de cazuri de corupţie.

 

Lăsați un comentariu

*