Joi 18 Aprilie 2024, Actualizat 12:00 am

 

Botoşani: Uvertura Mall se deschide din 29 martie!

Dupa îndelungi aşteptări şi amânări a inaugurării mult aşteptatului Uvertural Mall, iată că în sfârşit de luna aceasta botoşănenii vor putea merge la cumpărături în acest complex din inima oraşului.
Mall ul Uvertura din Botoşani, dezvoltat printr-o investiţie de aproximativ 15 milioane de euro de către omul de afaceri Dănuţ Prisecariu, va fi deschis pe 29 martie şi va avea printre chiriaşi retaileri precum Carrefour, H&M, Kenvelo, Go Sport şi un cinematograf multiplex, potrivit datelor din piaţa imobiliară şi de retail.

Prezenţa H&M în centrul nostru comercial reprezintă o bază solidă pentru dezvoltarea viitoare a acestuia”, a declarat Dănuţ Prisecariu, proprietarul Uvertura Mall.

Uvertura Mall va găzdui primul Multiplex digital din regiune, având 5 săli de cinema cu un total de 500 de locuri, dintre care 3 săli cu sistem digital de proiecţie 3D, şi va oferi clienţilor săi un spaţiu amenajat astfel încât să creeze o ambianţă confortabilă şi modernă, la cele mai înalte standarde.Cinematograful multiplex, care se va deschide la Botoşani, face parte din reţeaua CineGrand, o companie globală de proiecţie cinematografică care şi-a pus deja amprenta în India, China şi Bulgaria şi se angajează să se extindă şi pe alte pieţe în plină ascensiune din Europa de Est, America de Sud şi Africa de Sud. Operatorul de cinematografe multiplex funcţionează pe diverse pieţe globale, sub brandurile “Cine Grand”, “Grand Cinemas” şi “My Cinemas”.Zona de divertisment din Uvertura Mall va fi completată de Chicago Club, o locaţie cu o suprafaţă de 1.650 mp, care va pune la dispoziţia clienţilor săi 6 piste de bowling „glow in the dark”, dotate cu bumpere ajutătoare pentru copii, 20 de mese de biliard cu design sportiv şi elegant, aprobate pentru campionate mondiale, Euro Tour-uri şi campionate europene de profil, precum şi un Sport Pub cu mese de tenis şi darts.În Uvertura Mall vor activa 3 cafenele şi unicul food court din oraş în cadrul căruia, într-un ambient plăcut şi elegant, 6 restaurante vor oferi o gamă variată de opţiuni din bucătăriile internaţionale. De asemenea, copiii clienţilor centrului comercial vor beneficia de un spaţiu de joacă generos, care va purta amprenta operatorului de profil Trombi.
Dezvoltarea unei zone ample de divertisment se încadrează în strategia adoptată de Uvertura Mall de a se poziţiona drept locaţie cheie în regiune, aducând permanent atracţii noi şi nume recunoscute pe segmentul de fashion şi entertainment. Multiplexul care se va deschide la Uvertura Mall se adresează atât locuitorilor din Botoşani, cât şi celor din Suceava, dat fiind faptul că, în cele două oraşe, opţiunile de petrecere a timpului liber sunt foarte restrânse şi nu există în prezent săli de cinema de ultimă generaţie.
Construit în inima oraşului, Uvertura este singurul centru comercial de tip mall care se va deschide în Botoşani în cea de a doua jumătate a lunii martie şi are toate atributele pentru a deveni atracţia principală atât pentru judeţ cât şi pentru împrejurimile sale. Prin includerea cinematografului modern şi a zonei de bowling, centrul va oferi o experienţă completă de cumpărături şi divertisment tuturor clienților săi din nord-estul României.

Lăsați un comentariu

*