Vineri 19 Aprilie 2024, Actualizat acum 109 zile 12:00 am

 

Elevă de la o şcoală din Bârlad, căutată de poliţişti după ce a dispărut în timpul unei pauze

O elevă din localitatea vasluiană Ciocani, care făcea naveta la o şcoală din municipiul Bârlad, este căutată de către poliţişti, la sesizarea părinţilor, după ce a dispărut în timpul unei pauze, adolescenta de 16 ani fiind dată şi în urmărire naţională.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Vaslui, adolescenta a fost văzută ultima oară în după-amiaza zilei de 5 martie, când a ajuns la cursuri la Colegiul „Alexandru Ioan Cuza” Bârlad, unde era elevă în clasa a X-a.După primele trei ore de curs, adolescenta a dispărut subit în timpul pauzei, fără ca vreo colegă de-a ei să vadă dacă era însoţită de vreo persoană.

„Dispariţia minorei a fost anunţată de către mama ei, care ne-a sesizat că fiica ei nu a mai ajuns la domiciliul din localitatea Ciocani. Eleva a plecat de la şcoală înainte de terminarea cursurilor, luându-şi cu ea din clasă geanta de umăr pe care o avea atunci când a ajuns la cursuri. Poliţiştii de investigaţii criminale desfăşoară activităţi pentru identificarea minorei, care a fost dată şi în urmărire naţională„, a declarat, miercuri, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui, Mihaela Ştraub.Părinţii adolescentei au afirmat că fiica lor nu le-a creat probleme până acum, fiind un elev conştiincios care făcea zilnic naveta la Bârlad.
Sursa: Mediafax

Lăsați un comentariu

*