Luni 06 Mai 2024, Actualizat acum 126 zile 12:00 am

 

Elena Udrea acuză fraude la alegerile din PDL: Dorim renumărarea voturilor

La finalul numărării voturilor, când Vasile Blaga a fost declarat câştigător al alegerilor din PDL, Elena Udrea a cerut renumărarea voturilor întrucât membrii absenţi erau trecuţi ca prezenţi.

Pentru 44 de voturi în plus, domnul Blaga a câştigat alegerile. Foarte mulţi delegaţi au reclamat nereguli, ceea ce pe noi ne face să dorim renumărarea voturilor. Vor trebui să ia în considerare şi contestaţia noastră. Nu se poate .Noi am cerut confruntarea listelor de la intrare cu cea de la vot. La început s-au prezentat 4200 de persoane, specificându-se că vor mai veni câteva persoane pe parcurs, au fost apoi 4359 de persoane, iar în final s-au numărat 4632 de voturi . Noi am avut suspiciuni, mai ales că toată comisia de validare era formată din susţinători ai domnului Blaga. Lucrurile nu pot rămâne aşa.”, a declarat Elena Udrea.

De cealaltă parte, Vasile Blaga susţine că există o comisie de validare care şi-a spus cuvântul şi nu acceptă ca “cineva să îmi pună la îndoială loialitatea faţă de partid”.

Nu am văzut niciodată aşa ceva în partid”, a mai spus Blaga.

Cei de la comisia de validare nu au admis contestaţia.

Lăsați un comentariu

*