Vineri 26 Aprilie 2024, Actualizat acum 116 zile 12:00 am

 

Suceava: Restricţii pentru autovehicule, localităţi fără curent, din cauza vremii

Zăpada care s-a aşternut, în ultimele zile, în judeţul Suceava a fost curăţată în mare parte de drumari, iar la această oră se circulă pe toate drumurile din judeţ şi nu mai sunt maşini înzăpezite. Chiar şi aşa, însă, poliţiştii atrag atenţia celor care se pornesc la drum că se circulă, şi duminică, în condiţii de iarnă, iar pentru autovehiculele cu masa totală autorizată mai mare de 7,5 tone sunt impuse restricţii pe DN2K Milişăuţi-Solca.

De asemenea, vântul s-a mai domolit, însă a lăsat prăpăd în urma lui. Pompierii au intervenit pe strada Tineretului din cartierul Burdujeni, municipiul Suceava, unde un arbore de 15 metri era la un pas să cadă peste mai multe maşini. Ei au reuşit să îndepărteze autoturismele, după care au tăiat copacul şi au îndepărtat pericolul.
O intervenţie asemănătoare a avut loc pe strada Ştefan cel Mare din Suceava, peste drum de Palatul de Justiţie, unde un copac risca să cadă pe stradă. Într-un al lll- lea caz pe strada Mărăşeşti din cartierul Areni, în zona magazinului Data Service, un copac a căzut peste o casă, din fericire, fără a produce pagube importante.

Sâmbătă, în jurul orei 12, pompierii au intervenit la un bloc de pe strada Mărăşeşti unde exista pericolul căderii tencuielii imobilului peste persoane şi maşini.

Duminică, în judeţul Suceava nu beneficiază de energie electrică localităţile: Calofineşti, Feteşti, Dumbrăveni şi Buda

Lăsați un comentariu

*