Marti 14 Mai 2024, Actualizat acum 134 zile 12:00 am

 

Băcăuani prinşi cu droguri pe litoral

Poliţiştii constănţeni au făcut o serie de controale în minivacanţa de 1 Mai şi au descoperit câteva zeci de grame de cannabis, sub formă de ţigarete, plicuri cu produse etnobotanice, dar şi cocaină.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, poliţiştii Serviciului Antidrog din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate au făcut, în perioada 30 aprilie – 3 mai, mai multe controale în staţiunile Mamaia, Costineşti şi Vama Veche.

Au fost  prinşi în flagrant 29 de tineri, dintre care şi băcăuani, care aveau droguri de risc şi mare risc, dar şi produse etnobotanice, atât pentru consum propriu cât şi pentru comercializare. Cei 29 de tineri, cu vârste cuprinse între 17 ani şi 28 de ani, sunt din judeţele Constanţa, Argeş, Cluj, Tulcea, Bacău şi din municipiul Bucureşti. Tinerii sunt cercetaţi în libertate.

De asemenea, poliţiştii au confiscat 50 de grame de cannabis sub formă de ţigarete confecţionate artizanal sau porţionate în pliculeţe autosigilante, dar şi un gram de cocaină şi 17 plicuri cu substanţe susceptibile de a avea efecte psihoactive.

Lăsați un comentariu

*