Sâmbătă 04 Mai 2024, Actualizat acum 124 zile 12:00 am

 

Iaşi: Bătaie între doi bătrâni la un centru social din Hârlău

Cristian Adomniţei, Preşedintele Consiliului Judeţean Iaşi a dispus un control la Centrul Hârlău. Acesta va fi realizat de către o echipă din cadrul Consiliului Judeţean, formată din Marian Gaşpar, şeful Biroului Control şi Îndrumare la Unităţile din subordinea Consiliului Judeţean Iaşi, Fănel Constantinescu, şeful Serviciului Audit Public Intern din cadrul Consiliului Judeţean Iaşi, şi Florin Ion, Directorul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Iaşi. Comisia va fi condusă de Lăcrămioara Vernică, Secretarul Judeţului Iaşi.
 
Ancheta a demarat după ce doi bătrâni de la Centru pentru Persoane cu Handicap Hârlău  s-au luat la bătaie la sfârşitul săptămânii trecute, unul dintre ei ajungând la spital cu răni la nivelul feţei. Cei doi erau beţi în momentul în care au început să se bată.
 
”Regretăm incidentele petrecute la Centrul din Hârlău. Sperăm că situaţia prezentată este un caz izolat. Menţionăm că victima a beneficiat de îngrijire medicală la scurt timp după producerea altercaţiei dintre cei doi beneficiari. Incidentul face obiectul unei anchete a Poliţiei, instituţie care a fost sesizată de către Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului, imediat după producerea acestuia”, a spus Adomnţiei.
 
DGASPC a făcut o plângere la Poliţie şi a pornit o anchetă pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor incidentului.
 

Lăsați un comentariu

*