Vineri 17 Mai 2024, Actualizat acum 137 zile 12:00 am

 

Percheziţii la Iaşi! Vizată, o persoană care organiza turnee ilegale de poker

Poliţiştii de investigare a fraudelor din Iaşi au efectuat vineri o percheziţie la locuinţa unui bărbat suspectat că organizează turnee ilegale de poker. În timpul descinderii au fost identificate 33 de persoane care participau la jocul de poker. Au fost ridicate mese specifice jocului de poker, jetoane, pachete de cărţi de joc şi sume de bani în lei şi valută. Acţiunea a beneficiat de sprijinul D.I.P.I..
 
La data de 12 iulie, poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor – I.P.J. Iaşi, cu sprijinul Serviciului pentru Acţiuni Speciale, au efectuat o percheziţie domiciliară la locuinţa un bărbat de 61 de ani, din Iaşi. Acesta era suspectat că ar fi organizat turnee ilegale de poker, punându-se în joc diverse sume de bani.
 
La percheziţie, în imobil au fost identificate 33 de persoane care participau la jocul de poker, acest turneu fiind organizat de un alt bărbat de 36 ani.
           
În urma percheziţiei au fost găsite şi ridicate, în vederea cercetărilor, 11 mese specifice jocului de poker, 5.803 de jetoane pentru jocul de poker, 59 de pachete de cărţi de joc, un laptop şi o unitate centrală de calculator, precum şi sumele de 1.750 de euro şi 40.250 de lei.
            
Cercetările continuă faţă de cei doi bărbaţi de 61 şi 36 de ani, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de desfăşurarea de activităţi de jocuri de noroc fără licenţă sau autorizaţie , faptă prevăzută şi pedepsită de art. 23 alin. 1 din OUG 77/2009, evaziune fiscală, faptă   prevăzută   de art. 9, lit. a) din Legea 241/2005 şi deţinerea de produse accizabile în afara antrepozitului fiscal, faptă   prevăzută de art. 296,  ind. 1, alin. 1, lit. l) din Legea 571/2003 privind Codul Fiscal.

Lăsați un comentariu

*