Duminică 05 Mai 2024, Actualizat acum 125 zile 12:00 am

 

Oliver Stan, atacatorul de la universitate, a găsit soluţia pentru combaterea şomajului. Vezi ce le-a povestit psihiatrilor!

Bărbatul care a vrut să arunce în aer cea mai veche universitate din ţară a recurs la această stratagemă pentru că nimeni nu-l crede că a găsit soluţia pentru a combaterea şomajului la nivelul întregului mapamond dar şi pentru că are convingerea că Teoria Relativităţii este incorectă. Această ipoteză care este vehiculată de mult timp în mai multe medii din ţară şi străinătate, a fost reluată, analizată şi calculată de Oliver Stan. Deşi crede cu tărie că se află în posesia adevărului şi a formulei corecte în ceea ce priveşte relativitatea, nimeni nu l-a ascultat şi nu l-a luat în serios până acum. O altă nemulţumire a bărbatului este faptul că societatea românească nu-i înţelege genialitatea şi-l obligă să trăiască în condiţii improprii în loc să-i ofere sprijin şi susţinere pe măsura performanţei sale. Dincolo de toate acestea, Oliver Stan se consideră un mesager al Divinităţii. Pentru a se face mai bine înţeles, el vrea să stea de vorbă cu jurnaliştii, să le explice despre descoperirile şi teroriile sale.
Până atunci Olever Stan vorbeşte cu psihiatrii, psihologii şi medicii legişti care formează Comisa de expertiză, pentru a stabili dacă a avut sau nu discernământ atunci când a intrat într-un amfiteatru din Universitatea Tehnică cu un rucsac în care se afla o bombă improvizată şi a ameninţat că aruncă în aer clădirea.
 
Joi, la cea de-a doua şedinţă de expertiză Oliver Stan a fost relaxat, a vorbit mai degajat cu medicii. Mai mult, chiar le-a vândut un exemplar din prima carte apărută sub semnătura sa,”Prima mea luptă”. Pentru a afla care este mecanismul de gândire al pacientului lor, medicii au fost nevoiţi să respecte condiţia impusă de pacient, cea de a-i cumpăra cartea. Amuzaţi, doctorii au pus mână de la mână şi după ce au strâns 50 de lei s-au retras să-i răsfoiască paginile.
 
Tot joi Oliver Stan a cerut medicilor un top de hârtie şi un calculator.  Conducerea Spitalului de Neuropsihiatrie va răspunde doar parţial solicitării, intenţionând să-i ofere doar hârtia de scris şi pix.
 
Până acum, medicii au stabilit că Oliver Florin Stan este nu doar o persoană complexă, frustrat, dar şi că are coeficientul de inteligenţă peste medie, de 120.
 
Oliver Stan a reuşit să se facă remarcat în urmă cu aproape două săptămâni, când a intrat în Amfiteatrul P6 de la Universitatea Tehnică „Gh. Asachi”, Facultatea de Electronică şi Telecomunicaţii, unde se desfăşura examenul de licenţă, ameninţând că aruncă în aer clădirea dacă nu sunt chemaţi poliţiştii.          
 
Bărbatul este un fost student şi masterand al Universităţii Tehnice Gheorghe Asachi.
 
Din 2009 şi până în aprilie 2013 a avut nouă internări la Spitalul de Neuropsihiatrie Socola, din cauza unor ‘tulburări de schizofrenie paranoidă’.

Lăsați un comentariu

*