Marti 14 Mai 2024, Actualizat acum 134 zile 12:00 am

 

Bacău: Peste o mie de oameni la înmormântarea mamei Monicăi Gabor

Mama Monicăi Gabor, Veronica Bulai, a fost condusă pe ultimul drum, luni după-amiază, de peste o mie de oameni. Evident, de la funeralii nu au lipsit surorile Gabor. Monica Gabor a ţinut la piept un tablou cu fotografia mamei sale.

Slujba de înmormântare a avut loc la Catedrala Catolică din centrul municipiului Bacău, unde fusese depus, vineri noapte, sicriul cu trupul neînsufleţit al femeii.
Veronica Bulai a fost înmormântată la Cimitirul Sărata din Bacău.
Printre cei care au trimis coroane de flori la capela Catedralei Catolice din Bacău s-au numărat Irinel Columbeanu, fostul soţ al Monicăi Gabor, dar şi actual iubit al acesteia, Mr. Pink.

Veronica Bulai, în vârstă de 54 de ani, a murit, joi, la scurt timp după ce vizitase Peştera Polovragi şi plecase cu un grup de turişti din Bacău să viziteze Cheile Olteţului. Ea a fost lovită de o bucată de piatră în greutate de aproximativ şapte kilograme, care s-a desprins de pe versant, în cădere aceasta antrenând pietre de dimensiuni mai mici, care au lovit şi o altă persoană, fără a-i provoca însă răni grave. Mama Monicăi Gabor a fost lovită în cap si a murit.

Lăsați un comentariu

*