Vineri 17 Mai 2024, Actualizat acum 137 zile 12:00 am

 

Băcăuanca Monica Gabor a plecat în SUA abia după ce şi-a văzut fetiţa

După moartea mamei sale, fosta doamnă Columbeanu a mai uitat puţin de supărare în compania fetiţei sale. Cu inima sfâşiată de durere pentru că în urmă cu zece zile şi-a pierdut mama. Aşa a plecat Monica Gabor în America, ieri dimineaţă. Însă vedeta nu s-a urcat în avion înainte să-şi vadă fetiţa. Ziua de duminică a petrecut-o împreună cu Irinuca. Cele două au fost la mall, s-au plimbat şi au făcut cumpărături.

De aproape doi ani şi jumătate, de când stă în America, Monica Gabor nu a venit niciodată în ţară atât de supărată. Procesul pentru custodia Irinei a fost destul de dificil şi îi dădea dureri de cap, însă gândul că-şi vedea copila îi oferea acesteia un gram de putere, dar şi foarte multă bucurie.

Lucrurile nu au mai stat la fel şi de data aceasta! La 23 august, fosta soţie a lui Irinel Columbeanu a venit de urgenţă în România, la vestea cutremurătoare că fiinţa care i-a dat viaţă s-a stins! Cu sufletul plin de durere, Moni nu a mai avut veselie în suflet când şi-a revăzut fiica şi nici nu a putut să petreacă mai mult timp cu ea, de teamă să nu-i transmită starea interioară. Cele două, mamă şi fiică, s-au văzut abia după nouă zile, mai precis duminică, înainte ca Moni să plece înapoi în America.

După ce şi-a îngropat mama, Monica a mai stat câteva zile la Bacău cu surorile sale, Ramona şi Alina, pentru a se îngriji de tot ce trebuie făcut după înmormântare. Potrivit obiceiurilor, fetele au dat de pomană săracilor o parte din hainele care au aparţinut mamei lor. În tot acest timp, Monica a stat pe ceaiuri calmante. Doar duminică a uitat de ele, cu ajutorul Irinei, fetiţa ei de 6 anişori.

Şi-a reprimat sentimentele şi a încercat să o binedispună pe micuţă plimbându-se, mergând la mall sau cumpărându-i lucruşoare. „Monica se simte la fel de rău. E supărată şi aşa va fi tot timpul, cum e şi normal după pierderea unui părinte. Şi-a revăzut fiica, au petrecut toată ziua împreună”, ne-a spus Mădălina, cea mai bună prietenă a ei. Cu gândul împăcat că a apucat să se întâlnească cu micuţa, chiar şi pentru câteva ore, fosta doamnă Columbeanu a plecat în America, ieri. La prima oră, un şofer a condus-o la Aeroportul „Henri Coandă”, iar Mr. Pink, iubitul ei, abia aştepta să o revadă.

Nici Ramona nu a mai rămas în ţară, ea plecând cu o zi înaintea Monicăi, adică duminică, şi nu a avut timp să-şi mai vadă nepoţica.

Sursa: Click

Lăsați un comentariu

*