Joi 02 Mai 2024, Actualizat 12:00 am

 

Fostă şefă de la DIICOT, executată silit

Fosta şefă de la DIICOT Iaşi, Iulia Diaconu, exectuată silit. Stomatologul Victor Norocea scos la licitaţie.

Imobilul, un teren de 20 de hectare de la marginea oraşului, a fost ipotecat pentru un împrumut de 3,5 milioane de euro. Soţii Diaconu nu au mai putut  achita rata lunară la creditul contractat în 2007. Terenul se află în cartierul Dacia. “Bunul imobil proprietatea debitorilor Diaconu Paul şi Diaconu Iulia – Beatrice este reprezentat de suprafaţa de 195.394,14 mp teren situat în intravilanul Municipiului Iaşi, Cartier Veterani de Război, Judeţul Iaşi”, identică cu cinci parcele de păşune şi trei parcele categoria de folosinţă HC. Preţul de începere a licitaţiei este de peste 16,25 milioane lei, preţ scăzut cu mai bine de 10 milioane lei faţă de prima scoatere la licitaţie.

Printre proprietăţile scoase la licitaţie, de data aceasta de către Direcţia Regională a Finanţelor Publice din Iaşi service-ul auto a omului de afaceri, stomatologul Victor Norocea. Printre creditori se numără C.E.C. Bank S.A., S.C. SUDOMETAL S.R.L.,
S.C. NOVATECH S.R.L. şi ANAF Iasi. La licitaţie au fost scoase birouri şi spaţii de alimentaţie publică ce se întind pe o suprafaţă de peste 1400 de mp, un teren intravila de 4450 de mp clădiri de birouri şi o altă parcelă în bucium. Valoarea totală de pornire a licitaţiei este de peste 7 milioane de lei.  Licitaţia va avea loc pe 10 octombrie, la sediul DRFP Iaşi.

Lăsați un comentariu

*