Sâmbătă 18 Mai 2024, Actualizat acum 138 zile 12:00 am

 

Două fetiţe ale unui preot din Bârlad au făcut spectacol la show-ul Next Star de la Antena1

Două fetiţe din localitatea Rai din Bârlad, gemene, au făcut spectacol, joi seară, pe scena show-ului de televiziune de la Antena 1, Next Star. Micutele, Amedeea şi Anisia, au venit însoţite de tatăl lor, care este preot, şi mama lor. Pline de voie bună, fetele, în vârstă de şase ani, i-au uimit pe cei patru juraţi ai emisiunii prin jovialitatea lor. Gemenele au interpretat o melodie a formaţiei ASIA-Ia cu tine şi inima mea. Membrii juriului nu au crezut ca sunt adevarate, motiv pentru care au urcat pe scena alaturi de micutele moldovence.  „Voi veniti de acasa sau dintr-o cutie de bomboane?, le-a intrebat Connect-R.

Cu un timbru frumos, inocente si simpatice foc, Amedeia si Anisia Mereuta l-au facut pe acesta sa-si recunoasca slabiciunea: „Eu sunt terminat! De cand am aflat ca o sa am fetita, caut trasaturile sotiei mele in diferite fete si cred ca asta este varianta.”
Din păcate micuţele nu au fost alese să meargă mai departe în emisiune.Cel care a câştigat ediţia a III-a Next Star este toboşarul Răzvan Hosu.

Lăsați un comentariu

*