Sâmbătă 11 Mai 2024, Actualizat acum 131 zile 12:00 am

 

Incredibil! Lucrează de ani buni ca operator calculator, dar habar n-are să folosească computerul

Angajări cu cântec la Spitalul Judeţean, în rândul personalului nemedical. După ce săptămâna trecută, oficialii spitalului au anunţat că 21 de angajaţi la întreţinere nu-şi justifică activitatea în unitate şi că există şi un număr foarte mare de statisticieni, miercuri, Viorel Iliuţă, managerul spitalului, a declarat că există şi salariaţi angajaţi pe post de operator calculator, dar care nu ştiu să lucreze pe calculator.

Managerul Spitalului Judeţean a cerut Biroului organizare- normare din cadrul unităţii să verifice cu ce se ocupă statisticienii angajaţi la spital.

Analiza nu este încă gata, însă sunt trei categorii care intră sub aceeaşi umbrelă: statisticieni, operator de calcul şi registratori. Am găsit pe cineva care este operator de calcul, dar care nu ştie să lucreze la calculator. Din păcate nu o să avem loc pentru toată lumea, dar o să-i redistribuim în zonele unde spitalul are nevoie, respectiv îngrijitori sau pe alte posturi care se potrivesc cu pregătirea profesională a fiecăruia. Când s-a făcut comasarea, s-au găsit nişte formule ca tot personalul de la spitalele devenite secţii exterioare să fie preluat“, a spus Viorel Iliuţă.

Lăsați un comentariu

*