Duminică 19 Mai 2024, Actualizat acum 139 zile 12:00 am

 

Incredibil! O familie din Suceava vinde o bucată de meteorit pe un site de vânzări

O familie din localitatea suceveană Bosanci deţine o bucată de meteorit pe care a găsit-o în timp ce lucra la câmp. Bolovanul este negru, sticlos, foarte greu şi străluceşte când e pus la soare. Mai exact, de 25 de ani au soţii pletosu bucata de meteorit. Acum, aceştia s-au gândit să îl scoată la vânzare pentru a face un ban. Ei au rugat băiatul unui vecin să îl pozeze cu telefonul şi au publicat anunţul pe mercador.ro: „Vând meteorit”. Oamenii spun că deja au fost sunaţi de clienţi

Acum câteva zile m-a sunat unul de la Bucureşti care este mare colecţionar, care ne-a oferit un Mercedes pe dânsul”  a declarat bărbatul.

 

La prima vedere pare a fi o rocă provenită din spaţiul cosmic. Are urme de temperatură mare şi un miros specific, semne că a fost supraîncălzită. Trebuie văzut la Iaşi, la Facultatea de Geologie, unde un expert geolog poate să infirme faptul că are provenienţa de pe Pământ”, a declarat Emil Turcu, cercetător ştiinţitic în cadrul Observatorului-Planetariu al Universităţii Suceava, pentru Monitorul de Suceava.

Lăsați un comentariu

*