Sâmbătă 04 Mai 2024, Actualizat acum 124 zile 12:00 am

 

La Botoşani, şeful CJ dă contracte directe colegilor de partid

Consiliul Judeţean Botoşani a încheiat trei contracte, prin încredinţare directă cu o firmă de construcţii pentru executarea mai multor lucrări. Surprinzător sau nu, firma nu este orice companie de construcţie, ci firma în spatele căreia se află un important lider PNL.

Valoarea contractelor, încheiate începând cu vara anului trecut este de 40.000 de euro contând în lucrări de reparaţii şi igienizare.

Contractele au fost încheiate de instituţie cu firma Top Design SRL, în spatele căreia se află deputatul PNL, Costel Şoptică.

Primul contract a fost încheiat în luna august a anului trecut, imediat după instalarea în funcţie a preşedintelui CJ, Florin Ţurcanu. Contra sumei de 82.000 de lei, societatea a reamenajat biroul noului preşedinte. O lună mai târziu, firma încheie un nou contract cu CJ, în valoare de 17.000 de lei, pentru lucrări de reparare a mobilierului.

În luna iulie a acestui an, Top Design încheie un nou contract, în valoare de 83.000 de lei pentru lucrări de reparaţii curente, întreţinere şi igienizare.

Preşedintele Consiliului Judeţean susţine că el nu a avut legătură cu încheierea acestor contracte, s-au respectat toate prevederile legale, dar nici nu îli poate renega un coleg de partid.

“Nu am participat la luarea nici unei decizii. A fost o comisie independentă care s-a ocupat de acest lucru”, a spus Florin Ţurcanu.

Preşedintele CJ a mai menţionat că este mulţumit de lucrările executate de firmă şi preţul de contractare.

Lăsați un comentariu

*