Duminică 05 Mai 2024, Actualizat acum 125 zile 12:00 am

 

Povestea şocantă a unei fete din Bacău care a fost obligată să se prostitueze. A redevenit virgină de patru ori într-o singură lună!

O tanara, in varsta de 17 ani, dintr-o comuna bacauana a fost pacalita de un tanar de 28 de ani pe care l-a cunoscut intr-o discoteca si a fost dusa la produs in Olanda. Tanara a fost convinsa de el sa mearga in excursie asa ca si-a pacalit parintii ca va sta la o prietena in Bacau, dar de fapt, a plecat cu prietenul sau de 28 de ani in Olanda. Acolo a inceput calvarul tinerei. Ea a trecut frontiera cu ajutorul unui act de casatorie fals pe care traficantul l-a achizitionat.
Imediat ce au ajuns acolo, tanara a fost pusa sa intretina relatii sexual cu mai multi barbate si de cate ori refuza era amenintata cu bataia. De multe ori a fost chiar batuta si drogata ca sa faca bani din sex pentru asa zisul iubit. Disperata, tanara a incercat chiar sa se sinucida, aruncandu-se de la etajul doi al unui bloc. A scapat insa, ca printr-o minune, si a ajuns din nou pe mana traficantilor.
Tanara a reusit sa scape de ei abia cu ajutorul unui client caruia I s-a facut mila de ea si i-a anuntat pe anchetatori. Tanara le-a povestit oamenilor legii ca de multe ori a fost dusa la medic pentru himenoplastie deoarece astfel traficantii o puteau vinde mai scump celor care platesc pentru virgine.
Traficantii au fost retinuti in Olanda, iar atat tanara bacauanca, cat si celelalte college ale sale au ajuns in custodia autoritatilor din Romania.

Lăsați un comentariu

*