Joi 02 Mai 2024, Actualizat 12:00 am

 

Campioana Mirela Lavric riscă să fie acuzată de denunţ calomnios

Sportiva de 22 de ani  a refuzat să meargă la sediul Poliţiei, motiv pentru care un echipaj de poliţişti au mers la locuinţa ei din Vaslui. Mai mult, toate datele din anchetă susţin, de fapt, nevinovăţia lui Ionuţ Parfene, tânărul acuzat de sechestrare de persoane.

Sportiva s-a aruncat de la etajul I, luni seară, dintr-un apartament pe de strada Vasile Lupu, din cartierul ieşean Metalurgie. Dacă la început au apărut speculaţii în presă că tânăra ar fi încercat să se sinucidă, Mirela Elena Lavric şi-a schimbat declaraţia ieri dimineaţă, spunând că fostul iubit a ţinut-o cu forţa în locuinţa lui şi că a sărit de la etajul I nu pentru a-si pune capăt zilelor, ci pentru a-şi salva viaţa. Ea a  depus o plângere scrisă împotriva lui Ionuţ Parfene.

“A revenit asupra declaraţiei initiale şi a depus o plângere pentru savârsirea infractiunii de lipsire de libertate. Poliţiştii continuă cercetările în vederea stabilirii siţuaţiei”, a declarat Anca Vijiac, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Politie Judetean Iasi.

In primă faza, atleta le-a mărturisit poliţiştilor că a încercat să îşi pună capăt zilelor, în urma unei crize de gelozie. Aceasta venise în Iaşi cu gândul de a se împaca cu fostul iubit, însă acesta i-a spus că are deja o altă relaţie. “În momentul în care a auzit acest lucru, i-a spus că merge să se sinucidă, că o să intre cu maşina în primul copac. El a închis uşa de la apartament şi i-a spus că nu pleacă nicăieri până nu se linişteşte”, au precizat surse din cadrul anchetei. Poliţiştii din cadrul Secţiei 4 l-au chemat din nou la audieri pe Ionuţ Parfene, dar cel putin deocamdată, acuzaţiile fostei campioane mondiale de atletism nu se confirmă.

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. FOTO! Atleta Mirela Lavric, care s-a aruncat de la etaj, premiată de Gabriela Szabo | MoldovaNews.ro

Lăsați un comentariu

*