Duminică 19 Mai 2024, Actualizat acum 139 zile 12:00 am

 

Vezi unde preferă să stea Maria Băsescu şi cele două fiice atunci când merg la Suceava!

Atunci cînd vine la casa părintească  situată în cartierul sucevean Burdujeni sat,Maria Băsescu  și cele două fiice, Elena și Ioana preferă să se relaxeze  la o cabană situată  în mijlocul pădurii. O unitate de  turism în natură, privată,  dar cu condiții hoteliere de lux.  Situată la circa  2 km de  casa unde a crescut și copilărit,  Maria Băsescu preferă locurile liniștite ,departe de zgomotul mașinilor și a unei vieți agitate. Cabana Căprioara din comuna Adîncata este preferată de familia președintelui mai ales că în vacanțele școlare ,Eba și Ioana  erau plimbate de bunici în pădurea din apropiere și unde se află situată și cabana cu pricina.

Din nefericire ,Aurora Andrușcă , mama Mariei Băsescu a trecut de mai bine de un an la cele veșnice .Prima Doamnă vine însă destul de des să aprindă o lumânare la mormântul celei care i-a dat viață . Și cele două  fiice, Ioana și Elena trec să spună o rugăciune la cimitirul unde este înmormântată bunica lor.

Proprietarul unității de turism , Flavius Munteanu  susține că nu se aștepta ca familiei Băsescu să-i placă atît de mult locația.  El a încercat să evite să de-a amănunte cu privire la modul cum își petreceau cele trei reprezentante ale sexului frumos  timpul .Peisajul este superb,într-un cadru natural mirific. Unitatea pune la dispoziția pasionaților de echitație,opt cabaline și doi ponei.

Cabana este situată în poiana numită Căprioara de unde și numele unității. Dispune de un parc natural, o grădină de vară  dar și numeroase trofee de vînătoare adunare de proprietarul cabanei de-a lungul anilor.

Calul Hermes preferatul Ebei

Dacă Maria și Ioana preferă  să se plimbe  pe jos prin pădurea din apropierea cabanei sau să admire cele opt exemplare cabaline din cadrul clubului de echitație , Eba este  cea care a preferă  să se plimbe cu calul Hermes, un exemplar alb,rasa |Trăpaș.

,, Nu știu cum o cheamă dar cea brunetă a urcat pe cal și s-a plimbat prin împrejurimi. Îi plac caii și am impresia că are unul la o herghelie din jurul Bucureștiului.  Au stat și 2-3 zile aici atunci cu înmormîntarea mamei Mariei Băsescu dar și după au venit de cîteva ori .O familie tare cumsecade,,ne-a destănuit Vasile Vască, unul din persoanele care îngrijesc grajul de animale.

 

VEZI AICI CUM ARATA CABANA!!

Omleta,mîncarea preferată la micul dejun

 

Maria Băsescu și cele două fiice nu sunt persoane care să aibă meniuri deosebite la micul dejun.  Nu au solicitat conducerii cabanei o listă cu bucate în mod special ci mîncarea preferată  dimineața a fost omleta și nimic mai mult.

,, Am pregătit omletă și nu am avut emoții mai ales că lucrasem și la alte unități hoteliere înainte de a veni aici.Omleta a fost cît se poate de simplă doar ouă,cașcaval și șuncă .  Am pregătit mîncare inclusiv prințului Charles cînd a venit la Suceava în urmă cu câțiva ani ,,ne-a spus  Ovidiu Procopeț, bucătarul cabanei, unul din cei mai renumiți bucătari din județ.

De câte ori ai venit la cabană,   Maria și cele două fiice și-au achitat cazarea cu banii în mână fără a se folosi de ofițerii SPP care le însoțeau.  O noapte de cazare la apartamentul unde a stat Maria Băsescu costă 100 de lei în timp ce pentru o noapte la  o cameră se plătește 80 de lei.  Atîta timp cît au stat la cabană,  accesul altor persoane a fost interzis, unul dintre angajați ne-a declarat că aceasta a fost solicitarea SPP. Chiar dacă proprietarul pensiunii,Flavius Munteanu este pasionat de vînătoare ,de unde și denumirea unității de turism și chiar dacă meniurile sunt axate pe produse vînătorești și tradiționale ,familia prezidențială  nu s-a arătat interesată de lista de bucate pusă la dispoziție.

,, La noi au servit doar micul dejun, cred că luau prînzul și cina în altă parte. Dar am rămas uimiți de simplitatea lor. Nu pot să vă spun mai mult însă mă bucur că am avut asemenea persoane și le mai așteptăm,, ne-a spus proprietarul cabanei.

 

Lăsați un comentariu

*