Duminică 28 Aprilie 2024, Actualizat acum 118 zile 12:00 am

 

Accidente în lanţ la Vaslui! Două persoane au murit, iar trei au fost rănite

Grave accidente de circulaţie, luni, la Vaslui. Un bărbat de 70 de ani, care conducea o căruţă pe drumul naţional Vaslui- Bacău, a fost lovit violent de un autotren. Căruţaşul a fost proiectat câţiva metri prin aer, pe sensul opus de mers. El a fost resuscitat, dar, din nefericire, nu şi-a mai revenit.

În urma cercetărilor , poliţiştii au constatat că bătrânul de 70 de ani nu avea vestă reflectorizantă şi nici atelajul pe care-l conducea nu era semnalizat corespunzător.

Poliţiştii au întocmit dosar penal pe numele şoferului de TIR, un bărbat de 41 de ani din localitatea vasluiană Perieni, pentru ucidere din culpă.

Un alt accident a avut loc pe drumul naţional DN 24A, între localităţile Murgeni şi Raiu. O persoană a murit şi trei au fost rănite , după ce un autoturism marca BMW, aflat într-o depăşire, a ajuns pe contrasens şi a intrat în plin într-o căruţă.

Potrivit poliţiştilor, în momentul în care şoferul,  un tânăr de 24 de ani, din oraşul Murgeni, a intrat în depăşirea unui camion, a ajuns pe contrasens,  şi a lovit în plin o căruţă în care se aflau un bărbat de 77 de ani şi soţia acestuia, de 74 de ani.

În urma impactului, femeia a murit pe loc, iar soţul acesteia, dar şi şoferul u fost duşi la spital.

Poliţiştii vasluieni au întocmit dosar penal pe numele şoferului de 24 de ani pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.

Lăsați un comentariu

*