Joi 02 Mai 2024, Actualizat 12:00 am

 

Vaslui: Emoţii pentru Iulia, finalista de la „Dansez pentru tine”. Vezi declaraţia înduioşătoare a mamei!

Vineri seara, la PRO TV se va difuza finala concursului „Dansez pentru tine”. Una din protagonistele acestei finale, Iulia Clisu, este din Bârlad.

Acasă la Iulia, părinţii Cornelia şi Gelu, împreună cu Cristina, sora Iuliei, erau cuprinşi de emo]ii pentru fata lor. Cornelia ne-a spus zâmbind că de la trei ani Iulia a început să danseze alături de sora ei, primul coregraf fiind prof. Alexandru Miron.

Le duceam cu sania la şcoala de dans a profesorului Miron şi Iuliei i-a plăcut din prima zi. Am avut atâtea serbări date de fiicele mele în casă încât la noi era mereu sărbătoare. La grupa mare a fost descoperită de doamna Monica Moraru care a luat-o în trupa ei de dans. Iulia a dansat şi dansează dintr-o mare pasiune şi cel mai mult mă bucură că nu neglijează nici şcoala, este prima din clasă. Nu vă mai spun cu câtă bucurie dansează, se vede şi în evolu]ia ei la <<Dansez pentru tine>>. Dansul o face fericită, şcoala o împlineşte iar pe noi ne umple de mândrie, este un copil de care orice părinte ar fi mândru. Amândouă fetele noastre ne aduc satisfacţii nebănuite dar meritate”, a spus Cornelia Clisu.

 

Lăsați un comentariu

*