Luni 29 Aprilie 2024, Actualizat acum 119 zile 12:00 am

 

Suceava: Comisarul șef Halaicu care a murit în cadă a fost înmormântat cu onoruri militare

Lacrimi și durere la înmormântarea ofițerul de poliție cu funcție de conducere din poliția suceveană. Inspectoratul Județean de Poliție a pierdut un bun judiciarist, unul din polițiștii care s-a implicat activ în destrămarea rețelelor de infractori din Suceava.  Fostul șef al Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției municipale Suceava, comisarul-şef Ioan Halaicu a fost condus astăzi pe ultimul drum, fiind înmormântat cu onoruri militare.

El a fost îmbrăcat în uniformă pe ultimul drum, având loc de veci în Cimitirul Pacea.   I-au fost alături soția, copii , colegi de muncă unii îmbrăcați în uniforma de polițist dar și prieteni sau cetățeni care l-au cunoscut.   Polițistul a fost unul din oamenii care nu a avea zi sau noapte, a fost unul din ofițerii care a reușit să curețe orașul de hoți de buzunare și prin maniera sa de lucru să-i descurajeze în cea mai mare parte  pe romi să nu mai comită infracțiuni. Numele ,, Halaicu,, era unul de temut în lumea infractorilor , de aceea a fost apreciat pentru numărul mare de hoți,tâlhari sau violatori pe  care a reușit să-i  prindă, nu singur, ci alături de colegii săi de muncă.

Slujba religioasă a fost oficiată de patru preoți și a   început  la ora 12.00, la Biserica Sf. Înviere  din centrul Sucevei , după care cortegiul funerar, cu antemergători maşini de poliţie cu girofarurile aprinse acustic și luminos , s-a îndreptat  spre cimitir.  Garda de onoare a Inspectorului Judeţean de Jandarmi Suceava a tras focuri de armă în cinstea memoriei sale.

Ioan Halaicu , în vârstă de 51 de ani,  s-a stins din viaţă miercuri seară, în urma unui infarct miocardic. El a fost găsit mort în cadă de soția sa. Halaicu a lăsat în urmă trei  copii ,din care doi din prima căsătorie.

Comisarul-şef a fost unul dintre cei mai buni judiciarişti ai poliţiei judeţene.

Dumnezeu să-l odihnească!

VEZI AICI MAI MULTE FOTOGRAFII DE LA INMORMANTARE!!!

Lăsați un comentariu

*