Miercuri 15 Mai 2024, Actualizat acum 135 zile 12:00 am

 

VIDEO! Un afacerist cu maşina la plimbare pe trotuar

Un afacerist din Pașcani a fost amendat de agenții din cadrul Poliției Locale, după ce a fost surprins circulând cu mașina pe trotuar. Este vorba despre Gheorghe Grosu, care s-a ales cu 320 de lei amendă și trei puncte penalizare. Incidentul a fost surprins de camerele Poliției Locale vineri, 6 decembrie. Afaceristul local și-a parcat mașina pe trotuarul din fața blocului N2. După câteva minute a vrut să plece, însă cum nu avea loc să iasă pe stradă din cauza mașinilor parcate, a pornit pe trotuar spre intersecția de la Gară. După cum se poate vedea pe imaginile surprinse, șoferul a încercat să ajungă pe partea carosabilă, dar a fost blocat de către un echipaj al Poliției Locale.

Conducătorul auto a parcat în fața blocului N2, împiedicând circulația pietonilor. Mai mult, la plecare a circulat pe trotuar, printre pietoni”, a declarat pentru newspascani.com Vasile Avasiloaie, șeful Poliției Locale.

Cu siguranță astfel de fapte se petrec și din cauza faptului că în zona pieții din vale și Gară locurile de parcare sunt foarte puține. Una din soluțiile pe care autoritățile locale ar vrea să o pună în practică în viitor, este amenajarea unei parcări pe platoul din fața magazinelor  din apropierea pieței.

VEZI AICI VIDEO!

Sursa: newspascani.com

Lăsați un comentariu

*