Joi 25 Aprilie 2024, Actualizat 12:00 am

 

Protestatarii de la Pungeşti au renunţat la greva foamei. Vezi motivul!

Protestatarii de la Pungeşti au renunţat, vineri, la greva foamei. Potrivit acestora, au renunţat la această formă de manifestare din cauza presiunilor făcute de jandarmi. Oamenii spun că sunt terorizaţi şi se simt ca nişte prizonieri în lagăre de exterminare.

“In urma  abuzurilor facute de catre Jandarmeria Romana si a starii conflictuale existente intre reprezentantii institutiei si protestatarii aflati in greva foamei in Tabara de Rezistenta de la Pungesti, cei din urma au luat decizia renuntarii la aceasta forma extrema de protest.Totul se datoreaza presiunilor facute de jandarmi, care practic ii terorizeaza pe activisti si oamenii din sat, culminand cu evenimentele din data de 03.01.2014.Locuitorii din zona se simt exact ca niste prizonieri in lagare de exterminare, avand in vedere zecile de patrule care se plimba prin sat”, se arată într-un comunicat de presă.

Chiar şi aşa, însă, protestatarii nu renunţă la manifestările împotriva exploatării gazelor de şist. Ei susţin că s-au gandit la alte forme de protest mult mai incisive, care vor fi comunicate în următoarea perioadă.

Lăsați un comentariu

*