Sâmbătă 04 Mai 2024, Actualizat acum 124 zile 12:00 am

 

Suceveanca Laura Lavric, în război cu sora sa pe testamentul mamei

Se pare că războiul surorilor Lavric este departe de a se încheia. Cântăreaţa de muzică populară Laura Lavric a declarat în cadrul emisiunii „La Măruţă” că miercuri a avut un nou termen în procesul în care-i cere surorii ei daune în valoare de 100.000 de euro.laura lavric

Invitată în platoul emisiunii „La Măruţă”, Laura Lavric a mărturisit că şi-a acţionat sora, pe Ecaterina Traian, în judecată într-un proces de succesiune. Cântăreaţa de muzică populară a mărturisit că şi-a dat sora în judecată şi-i cere daune în valoare de 100.000 de euro.

Contactată de jurnaliştii PRO TV, Ecaterina Traian a spus că habar nu avea de acest nou proces.

„Eu sunt în proces, adică nu eu, ea este într-un proces cu mine pentru succesiune. Ea se judecă cu mine că vrea ea să se judece cu mine. Mă mir că a avut timp de judecăţi şi nu a avut timp de parastasul mamei”, a spus sora cântăreţei vizibil deranjată de gestul acesteia.

Deranjată de reacţia surorii ei, Laura Lavric a ţinut să sublinieze faptul că este hotărâtă să-i ia banii femeii şi că mam ei era în deplinătatea facultăţilor mintale în momentul în care a redactat testamentul.

„Nu am vrut niciun ban, am vrut să mă lase în pace. Nu a văzut-o pe mamea mea timp de 3 ani. Mama era în deplinătatea facultăţilor mintale atunci când a făcut testamentul pe numele meu şi al fiului meu”, a spus Laura Lavric.

Sursa: Click

Lăsați un comentariu

*