Marti 14 Mai 2024, Actualizat acum 134 zile 12:00 am

 

Tânăr arestat pentru trafic de droguri. Vezi ce au descoperit poliţiştii în urma percheziţiilor!

Doi tineri suceveni au fost reţinuţi de procurorii DIICOT Suceava pentru trafic de droguri. retinut arestatActivitatea infracţională a celor doi, unul din oraşul sucevean Siret, iar celălalt din comuna Dorneşti, a fost monitorizată din luna decembrie 2013, aceştia fiind suspectaţi că deţineau şi ofereau spre vânzare droguri de risc şi mare risc pe raza municipiului Suceava. Astfel, în urma verificărilor, s-a constatat că Mădălin Gheorghe Popovici, de 24 de ani, a vândut mai multe comprimate de ecstasy şi plicuri cu praf de droguri prin intermediul lui Alexandru Laurenţiu S., de 23 de ani, din comuna Dorneşti.

În urma probatoriului administrat, miercuri, polițiștii antidrog l-au prins în flagrant pe Mădălin Gheorghe Popovici având asupra sa suma de 2000 lei, obținuți în urma vânzării drogurilor. Tot miercuri, cu sprijinul unor lucrători din cadrul Serviciului Acțiuni Speciale al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Suceava și ai Poliției municipiului Suceava,  au fost efectuate 3 percheziții domiciliare și au fost puse în executare 4 mandate de aducere în urma cărora au fost identificate și ridicate în vederea cercetărilor 1 calculator, 2 laptopuri, 3 telefoane mobile, 2 cântare electronice pentru cântărirea drogurilor, plicuri autosigilante goale pentru ambalarea drogurilor, 4 grame fragmente vegetale impregnate cu droguri de mare risc și 1 plic substanță sub formă de pulbere de culoare albă, precum și diferite înscrisuri utile cauzei.

Suspecții au fost conduși pentru cercetări la sediul D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Suceava, iar în urma probelor administrate procurorul de caz a dispus punerea în mișcare a acțiunii penale și reținerea celor doi inculpați pentru o perioadă de 24 de ore. Mădălin Gheorghe Popovici a primit, însă, joi, mandat de arestare preventivă pentru 29 de zile.

Dispune arestarea preventivă a inculpatului Popovici Mădălin Gheorghe, cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de:  „trafic de droguri de mare risc” în modalităţile „procurării, deţinerii, punerii în vânzare şi vânzării de droguri de mare risc, fără drept”, „trafic de droguri de risc” în modalită?ile „procurării, deţinerii, punerii în vânzare şi vânzării de droguri de risc, fără drept”, „trafic de droguri de mare risc” în modalităţile „procurării, deţinerii, punerii în vânzare şi vânzării de droguri de mare risc, fără drept” şi”efectuarea de operaţiuni cu produse ştiind că acestea sunt susceptibile de a avea efecte psihoactive”, se arată în decizia instanţei.

 

Lăsați un comentariu

*