Sâmbătă 18 Mai 2024, Actualizat acum 138 zile 12:00 am

 

Interlop din Iaşi trimis în judecată pentru trafic de minori. Vezi cum racola fetele şi le obliga să se prostitueze!

prostituata sexUn cunoscut interlop din Iaşi, din clanul Gangal, apropiat al Cordunenilor, a fost trimis în judecată, vineri, de procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Crimă Organizată şi Terorism (DIICOT) pentru trafic de minori.

Marius Teodor Gangal (fost Scripcariu), a  început să racoleze fete, potrivit procurorilor, încă din anul 2011. El selecta fetele fără protecţie, în special cele din centrele de plasament, le scotea la sucuri, la filme şi le făcea să se îndrăgostească de el.

După ce fetele, cu vârste de 15, 16 sau 17 ani, deveneau dependente de el, Gangal le obliga să se prostitueze. Dacă vreuna dintre ele refuza să întreţină relaţii sexuale cu diverşi clienţi, era bătută şi ameninţată cu moartea.

like-facebookFetele erau duse în diverse apartamente din Iaşi şi le veneau clienţii, dar mai erau duse şi la diverse hoteluri. Pentru o partidă de sex, clientul plătea între 100 şi 150 de lei. Toţi banii ajungeau la Marius Gangal, iar fetele aveau şi câte zece bărbaţi pe zi.

Lăsați un comentariu

*