Sâmbătă 04 Mai 2024, Actualizat acum 124 zile 12:00 am

 

FOTO! Udrea s-a plimbat cu Mocăniţa în Prima zi de Paşte

elena udrea cu mocanitaElena Udrea s-a plimbat cu Mocanita in prima zi de Paste. Insotita de o delegatie a PMP Suceava in frunte cu liderul judetean,Corneliu Popovici, parlamentarul de Neamt s-a urcat in trenuletul de epoca de la Moldovita si a facut o plimbare in zona de munte .  Ca sa demonstreze ca s-a urcat in Mocanita, Elena Udrea si-a postat mai multe poze pe contul de facebook in care apar ipostaze din plimbare. Fosta blonda de la Cotroceni nu a ezitat sa se pozeze cu un mar in mana, simbol al PMP, dar si cu pmp-istii care i-au fost alaturi inclusiv, Corneliu Popovici, cel cunoscut sub numele de „lifiter”.

De altfel, conducerea PMP Suceava i-a fost cea care i-a organizat plimbarile fostului ministru al Turismului in Bucovina. Cel putin asa sustine unul din membri de la nivelul conducerii organizatiei judetene a Partidului Miscarea Populara si ca de fapt plimbarea doamnei Udrea a fost de fapt publicitara.

Trebuie amintit ca Elena Udrea si-a petrecut sfintele Sarbatori Pascale in Bucovina, fiind cazata la pensiunea Toaca din Gura Humorului.

 

Lăsați un comentariu

*